Tales from the Dark Side of the Moon

…sau cum respiram in lumea reala.

Men equal pigs!

Posted by Jo pe August 22, 2006

Fara doar si poate una dintre cele mai enervante ‘concluzii’ e, pentru mine, cea cu „toti barbatii sunt niste porci” sau „toate femeile sunt curve”.Sunt mai mult decat stupide si vin din partea unor tinere domnite sau a unor masculi plini de frustrari.

Dar, trebuie sa admit ( cu toate ca imi vine cam greu sa fac asta ) ca multi ‘armasari’ din cercul meu de cunostinte concureaza la  titlul de porcul lunii.Mai grav e ca, procul, asa animal cum e el, isi accepta conditia si vrea sau nu, se balacareste in noroi.Insa specimenele de care vorbesc acum, sunt atat de pline de sine, si se simt atat de sus puse, incat simpla aluzie la defectele lor este o mare insulta.

Unii ar trebui sa invete ca nu intotdeauna e vorba de ei, si nu mereu totul se invarte in jurul dorintelor lor.Nepasarea, egoismul, ignoranta si nesimtirea sunt printre ‘calitatile’ care, pe mine cel putin, ma ‘dau gata’ din prima clipa la un barbat.
In ultima vreme simt ca-mi pierd vremea cu lucruri care ma depasesc ( atat emotional cat si intelectual ) si oricat m-as stradui, n-o sa inteleg niciodata anumite lucruri facute de barbati. Asa ca, spre binele meu ( si al altora ), o sa las la o parte ambitia mea de a intelege ‘dedesubturile’ unei persoane,  si o sa ma axez pe chestii mai simpliste, accesibile creierului meu de copil blond.

Acestea fiind spuse, dragii mei, cei care va simtiti vizati de acest post, nu aveti decat doua optiuni :

a) fie va revizuiti comportamentul si ‘iesirile’ si intrati in rand cu lumea, si acceptati ideea ca nu e de ajuns sa te apreciezi doar pe tine insuti
sau

b) Radeti stupid si treceti mai departe.Oricum intotdeauna vor fi destule proaste care sa va suie pe un piedestal si sa va slujeasca (,) ca pe un zeu.

Reclame

8 răspunsuri to “Men equal pigs!”

 1. VyRuZ said

  Sună oarecum a frustrare postul ăsta al tău iar toată lumea ştie că frustrările sunt nişte chestiuni care se debitează doar în cadrul unui cerc restrâns. Zic asta deoarece de multe ori când eşti frustrat, nu gândeşti coerent, dat fiind că ai capsa pusă.
  În această idee, ar trebui să gâdeşti că nu e oportun să jigneşti toţi bărbaţii, în virtutea expresiei „fiecare pădure are uscăturile ei”.
  De cele mai multe ori, femeile sunt cele care-nvaţă bărbaţii să fie porci, pentru că bărbat cu mamă bărbat nu am văzut până acum. Ai fi uimită să vezi ce sfaturi primesc unii puştani de la mamele lor.
  Cât despre înţeles bărbaţii, nu cred că e un mister atât de mare. Tu probabil că ne vezi ca pe nişte maşinării complexe, cu jdemii de pături psihice, când de fapt noi lucrăm deseori după principiul „da/nu” – „de ce?/ăăă”. Ai să mai trăieşti o sumă de ani şi ai să te prinzi tu cum stă treaba cu noi. 🙂

 2. Jo said

  Daca citeai cu atentie observai ca nu ma refeream in general, ci la modul particular. Ca nu am dat si nume, asta e altceva.

 3. VyRuZ said

  Da, da. Yada, yada 😛 Ecşii sunt tot timpul porci. 😛

 4. Jo said

  Actually , cand a fost scris post-ul asta era inca actualul :))

 5. VyRuZ said

  Şi te aşteptai să fiu rudă cu Mama Omida, marea ghicitoare-n bobi? 😀

 6. Jo said

  Some men are just pigs. And some women are whores. You can’t deny that, can you ? 🙂

 7. VyRuZ said

  There are manwhores also! 😀

 8. […] faptul ca sunt singura. Asa, just to be different M-a apucat optimismul si mi-am adus aminte de asta I have a big will. And where there’s a will, there’s a way. We’re back in […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: